دوشنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۰

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی؛

جشنواره کتابخوانی رضوی دروازه‌ای برای معرفی چهره‌های جدید و خلاق است

سخنرانی محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در اختتامیه دوازدهمین دوره جشنواره کتابخوانی رضوی

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در آیین اختتامیه ملی دوازدهمین دوره جشنواره کتابخوانی رضوی، اظهار داشت: ما در تحقق عدالت فرهنگی و بسترسازی برای شکوفایی استعدادها وظیفه سنگینی داریم و ان شاء الله این برنامه ها، دروازه ای برای معرفی چهره های جدید و خلاق باشد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نهاد کتابخانه های عمومی کشور، آیین اختتامیه ملی دوازدهمین دوره جشنواره کتابخوانی رضوی روز دوشنبه ۳۰ بهمن ماه با حضور محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی؛ حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعلی قاضی عسکر، تولیت آستان حضرت عبدالعظیم حسنی(ع)؛ مهدی رمضانی، دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور و اهالی فرهنگ و کتاب برگزار شد.

محمدمهدی اساعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این مراسم ضمن تبریک ایام ماه شعبان، اظهار داشت: از همکارانم در نهاد کتابخانه های عمومی کشور و بنیاد بین المللی فرهنگی هنری امام رضا(ع) تقدیر می کنم. در بنیاد بین المللی امام رضا(ع)، سالانه رویدادهای فرهنگی متعددی را با نام علی ابن موسی الرضا(ع) برگزار می کنیم و بحث کتابخوانی را دوستان ما در نهاد پیش می برند. طی چند سالی که این جشنواره برگزار شده، بیش از ۶ و نیم میلیون نفر در این جشنواره شرکت کرده اند و در این دوره نیز نزدیک به یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر مشارکت داشته اند. این اعداد، شوق انگیز است و از علاقه جامعه فرهنگی ما به حوزه کتاب و به ویژه کتب منتسب به امام رئوف حاکی است. بحمدالله این جریان با قوت ادامه دارد و امروز توفیق داشته ایم در کنار مضجع نورانی حضرت عبدالعظیم(ع) و مجموعه ای بی نظیر از علما، معاریف و امام زادگان واجب التعظیم در این کانون نورانی، مشرف شویم. این کانون نورانی، قبله تهران است.

جشنواره کتابخوانی رضوی دروازه‌ای برای معرفی چهره‌های جدید و خلاق است

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، ادامه داد: بحمدالله ما با افتخار حوزه فرهنگ و هنر را در کشور روایت می کنیم. بهجت وجودمان را فرا می گیرد، وقتی از ذوق و شوق و شور و علاقه و محبت جوانان، نوجوانان، کودکان، خانواده ها در حوزه کتاب یاد می کنیم. این را افتخاری برای جامعه فرهنگی و فرهنگ دوست ایران سرافراز می دانیم که هر تکه ای از خاک گوهربخش ایران عزیز، مملو از استعدادهای بزرگ فرهنگی است. ما در تحقق عدالت فرهنگی و بسترسازی برای شکوفایی این استعدادها وظیفه سنگینی داریم و ان شاء الله این برنامه ها، دروازه ای برای معرفی چهره های جدید و خلاق باشد.

وی اضافه کرد: الحمدلله جامعه ما به قوت در این حوزه به حیات خود ادامه می دهد. حیاتی چند هزار ساله که با ورود اسلام عزیز صد برابر شد. در تمدن اسلامی، مشاهیر ایرانی به گسترش این دین آسمانی خدمت کردند. الحمدلله مضجع نورانی حضرت عبدالعظیم حسنی(ع)، پر از معاریف ما در حوزه های مختلف است و این سند افتخارآمیز این مرز و بوم است. بایستی از حاج آقای قاضی عسکر تشکر کنم که همت کردند و ان شاء الله به زودی مشاهیر و معاریفی که در اینجا مدفون و افتخارات جامعه ما هستند را به نسل امروز و آینده، معرفی می کنند. باید برای شناساندن آن ها جشنواره های متعدد برگزار کنیم و ما در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این خصوص اعلام آمادگی می کنیم.

رئیس هیئت امنای کتابخانه های عمومی در خاتمه از بانیان برگزاری این برنامه و حاضران قدردانی کرد.

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.
6 + 6 =